8.5 C
New York
donderdag 8 december 2022

Waardering jonge mantelzorgers in Zuidplas

Net als voor de volwassen mantelzorgers worden er ook voor jonge mantelzorgers zijn superleuke activiteiten georganiseerd. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen op zaterdag 5 november tussen 12.15 uur en 12.30 uur naar de Meidoorn 1a komen. Men gaat dan eerst de buikjes vullen met een frietje en daarna gezellig knutselen! Deze middag gaan de kinderen aan de slag met hele mooie bouwpakketjes. Tussendoor wordt er limonade gedronkenom daarna weer door te gaan met het bouwen. Tussen 15.15 uur en 15.30 uur

Kan je weer worden opgehaald. Kom je ook gezellig meedoen? Let op: Jonge mantelzorgers op de basisschool die zelf een diagnose hebben, doen deze keer niet mee. Wil je wel meedoen aan een activiteit? Laat je ouders dan even een berichtje sturen aan annelies.simons@stzo.nl om te informeren naar het alternatief.

Ben je 13 plus en mantelzorger? Kom dan gezellig naar Moerkapelle! We gaan we kegelen en lekker eten met elkaar. De deelnemers worden verwacht op 5 november tussen 17.30 uur en 18.00 uur bij dorpshuis Op Moer. Men start met kegelen. Van kegelen krijgt men best trek dus gaan wordt er een lekker frietje tussendoor gegeten. Daarna kegelen de deelnemers nog een poosje en om 20.00 uur is de afsluiting. Zorg dat je erbij bent! Wil je meedoen aan het knutselen of kom je gezellig kegelen? App dan naar Annelies om mee te doen 06-43030437

Advertentie