8.5 C
New York
donderdag 8 december 2022

Webinar ‘Kinderen en pittige emoties’

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert in samenwerking met opvoedkundige en psycholoog Tischa Neve de webinar ‘Kinderen en pittige emoties’. Kinderen kunnen behoorlijk pittige emoties hebben met als gevolg vaak pittig gedrag.

Daar op een goeie en effectieve manier mee omgaan is best een uitdaging. Tijdens deze webinar krijgen ouders informatie en tips zodat zij beter met de emoties van hun kind om kunnen gaan.

Als je niet oplet dan maak je de emoties (onbedoeld) groter en het valt niet altijd mee om te dealen met zo’n emotioneel kind. Als je je kind en zijn of haar emoties beter begrijpt kun je als ouder gelukkig veel doen om heftige emoties behapbaar te houden voor je kind en voor jou. Tijdens dit webinar bespreken we:

  • wat emoties zijn en hoe dat werkt in je lijf en hoofd;
  • het belang van zelf je rust bewaren bij emotionele kinderen en hoe dat makkelijker gaat;
  • hoe je kinderen helpt een gezonde relatie met emoties ontwikkelen;
  • hoe je kinderen helpt om heftige emoties te beperken;
  • wat je kunt doen om kinderen te helpen bij verdriet en woede-uitbarstingen.

Datum en aanmelden

Het webinar Kinderen en pittige emoties wordt gegeven op donderdag 15 december 2022, 20.00 – 21.00 uur. Daarna is het webinar 1 maand lang terug te kijken. Je kunt je aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen:

Aanmelden webinar Kinderen en pittige emoties

Meer informatie vindt u op onze website.

Advertentie