8.5 C
New York
maandag 6 mei 2024

Corona pop-up priklocatie langer in muziekschool Nieuwerkerk aan den IJssel

De corona pop-up vaccinatielocatie in muziekschool MOZ-Art in Nieuwerkerk aan den IJssel blijkt een schot in de roos. Ruim 400 mensen haalden daar de afgelopen periode op drie zaterdagen makkelijk en dichtbij een corona herhaalprik. Door de grote belangstelling gaat Hecht GGD Hollands Midden ook in januari door met prikken in de muziekschool.

Op zaterdag 7, 14, 21 en 28 januari kun je zonder afspraak bij de muziekschool aan de Schubertstraat 50 binnenlopen voor een corona herhaalprik. Deze pop-up vaccinatielocatie van Hecht GGD Hollands Midden is open van 11.00 tot 16.00 uur. Vergeet niet om een geldig identiteitsbewijs mee te nemen naar de priklocatie.

Basisserie en herhaalprik

Je kunt een herhaalprik krijgen als je 12 jaar of ouder bent en de basisserie coronaprikken hebt afgerond. Bovendien moet het minimaal drie maanden geleden zijn dat je de laatste coronaprik of coronabesmetting had. Heb je na 19 september 2022 al een herhaalprik gekregen? Dan kan je niet nog een herhaalprik halen bij de GGD. Je bent voldoende beschermd.

Op ggdhm.nl/coronavaccinatie vind je meer informatie over de basisserie en herhaalprik.

Advertentie