8.5 C
New York
donderdag 25 april 2024

Vaste corona vaccinatielocaties minder dagen open, meer tijdelijke pop-ups

De vaste corona priklocaties van Hecht GGD Hollands Midden in Alphen aan den Rijn, Gouda en Leiden zijn voortaan geopend van woensdag tot en met zaterdag. Tegelijkertijd opent GGD Hollands Midden ook in het nieuwe jaar verspreid over de regio weer tijdelijke pop-up priklocaties, waar je makkelijk en dichtbij een herhaalprik kunt halen.

De komende weken staan al tien pop-up locaties gepland en er komen nog steeds nieuwe bij. Kijk voor het meest actuele overzicht, de adressen en openingstijden op www.ggdhm.nl/coronavaccinatie/pop-ups. Iedereen vanaf 12 jaar die de basisserie heeft afgerond, kan op de pop-ups zonder afspraak binnenlopen voor een herhaalprik. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Tijdelijke pop-up vaccinatielocaties

In de regio Gouwe IJssel is er naast de vaste priklocatie in Gouda een tijdelijke pop-up locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel in Muziekschool MOZ-Art op zaterdag 7, 14, 21 en 28 januari van 11.00 tot 16.00 uur.

Vaste priklocaties

De vaste vaccinatielocaties in Alphen aan den Rijn, Gouda en Leiden zijn voortaan een dag per week minder geopend. De locaties zijn nu open van woensdag tot en met zaterdag. Op deze locaties kun je zonder afspraak terecht voor een basis- of herhaalprik. Vergeet niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen en controleer voor vertrek altijd de actuele openingstijden op www.ggdhm.nl/coronavaccinatie.

Advertentie