8.5 C
New York
maandag 22 april 2024

Auticafe in ’t Blok

Woon je in de Zuidplas of omgeving, heb je een vorm van normaal tot hoger functionerend autisme, ADHD, of ben je heel erg onzeker, dan is deze avond iets voor jou!

Het Auticafé staat voor uitgaan in een omgeving waar jij je thuis kunt voelen, anderen kunt ontmoeten en vrienden vinden. Vanaf 14 jaar kun je langskomen, je ouders mogen mee als je het best spannend vindt, maar natuurlijk ook een vriend of vriendin.

Dinsdagavond 14 februari van 19.00-22.00 uur is Auticafe in ’t Blok (IJsermanpad 1 in Nieuwerkerk aan den IJssel).

Deze speciale avond gaan we samen het spel ‘Een steekje los?’ spelen. Een bordspel om spelenderwijs in gesprek te gaan aan de hand van 8 thema’s. Het spel is verrassend, openhartig, educatief, taboedoorbrekend én gewoon heel erg leuk om te spelen!

De thema’s in het spel zijn Gezondheid, Hulp, Thuis, Sociale contacten, Relatie, Studie en beroep, Vrije tijd en Zingeving. Deze thema’s komen aan bod in allerlei verschillende vragen, kanskaarten, stellingen, foto’s en bijvoorbeeld teken- en uitbeeldopdrachten. Gezellig als je er dinsdagavond bij bent!

Advertentie