8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

BBB komt langs : Hoe vindt u nu zelf dat het gaat in de Zuidplas?

Het Platform Middengebied Zuidplas heeft al enige tijd contact met de Boer Burger Beweging (BBB). Daarin is kenbaar gemaakt dat de burgers en ondernemers in deze gemeente, en geen enkel dorp uitgezonderd, niet gehoord worden in de dingen waar ze tegenaan lopen. Zo wordt er onder andere in de -te ontwikkelen gebieden geen tot weinig perspectief geboden aan ondernemers.

“Ondanks dat er meerdere signalen gegeven worden, vaart het college van B&W gewoon haar eigen koers. Het wordt dus tijd voor nieuwe coördinaten op de kaart! Wees u zich ervan bewust dat als we zo verder varen de veilige, vertrouwde dorpse karakters echt gaan verdwijnen… polders geen polders meer blijven…het begin is van de verstedelijking!

Een maatschappelijk probleem kan alleen maar worden opgelost samen met de bevolking als er vertrouwen is. De gemeente Zuidplas dient zich ervan bewust te zijn dat ze staan voor het publieke belang, voor de toekomst, voor een leefbare omgeving, voor de jeugd. Waar de touwtjes weer uit de brievenbus kunnen hangen…
“ legt het platform haar uit

Op vrijdagavond 24 februari 2023 tussen 19.00 en 21.00 komt de BBB Zuid-Holland in de Zuidplas. Iedere bewoner en/of ondernemer uit de Zuidplas is welkom! De BBB wil heel graag van u horen wat er leeft in de dorpen en in alle polders van de Zuidplas. Hierbij zal ook pers aanwezig zijn. U bent van harte welkom! Aanmelden hoeft niet.

Wanneer:           Vrijdagavond 24 februari 2023
Waar:                Middelweg 4 te Moordrecht.
Hoe laat:            tussen 19.00 en 21.00 uur

Mochten er nog vragen zijn vooraf, kunt u op meerdere manieren contact opnemen;

Mail platformmiddengebiedzuidplas@gmail.com
Mobiel Fred Boevé 0653535142
Mobiel Miranda de Bie 0641820542

Advertentie