8.5 C
New York
donderdag 2 mei 2024

Nieuw spreekuur seksuele gezondheid Hecht GGD

Het team seksuele gezondheid van Hecht GGD Hollands Midden is gestart met een nieuw spreekuur. Dit spreekuur is voor mensen van 25 jaar en ouder die vragen hebben over, of problemen hebben met intimiteit en seksualiteit. We werken vanuit het gedachtegoed van Positieve Gezondheid.

Als je zorgen hebt over intimiteit en seksualiteit kan dat van invloed zijn op hoe jij je voelt. Hoe sneller je er iets aan doet, hoe beter het voor je is.

Positieve gezondheid

Positieve Gezondheid is een brede blik op gezondheid. Wij geloven namelijk dat gezond zijn meer is dan niet ziek zijn. We moedigen mensen aan om zelf het beste uit het leven te halen, met of zonder hulp en ondersteuning. De nadruk ligt niet op de beperkingen of de ziekte, maar op veerkracht, eigen regie en aanpassingsvermogen.

Het team seksuele gezondheid kan je helpen om je seksuele gezondheid te verbeteren. Meer weten over positieve gezondheid? Kijk op onze website.

Het spreekuur

De consulent seksuele gezondheid NVVS kijkt samen met jou naar je vraag en een mogelijke oplossing. Als je wil, mag je partner mee. Vaak is een gesprek al genoeg. Er zijn geen kosten verbonden aan het consult .

Wil je een afspraak maken? Bel dan 088-3083400.

Advertentie