8.5 C
New York
zondag 28 april 2024

VVD stelt vragen over gevolgen onderhoud aan Middelweg in Moordrecht

De gemeenteraadsfractie van de VVD heeft zorgen over de gevolgen van het geplande onderhoud aan de Middelweg in Moordrecht. Tijdens het vaststellen van het PRO stond er tussen de vele projecten de aanpak van de Middelweg vanaf de bebouwde komgrens en de rotonde bij de Wethouder Visweg. In 2018 was het deel tussen het treintunneltje en de rotonde al uitgevoerd.

Fractieleden Ambachtsheer en Van Gerwen vragen aan het college van B&W hoe lang de weg afgesloten zal zijn en of de werkzaamheden tegelijkertijd zijn met de afsluiting van de Wethouder Visweg. In de afgegeven planning lijkt er een overlap te zitten in de beide projecten waardoor mogelijk Moordrecht alleen nog via de dijk bereikbaar wordt.

Afgegeven plannngen in de PRO voor Moordrecht.

De VVD wil ook weten of er een afspraak is om overlast tijdens uitvaarten op de begraafplaats te voorkomen, of de bomen blijven staan en hoe er met de bewoners wordt gecommuniceerd.

Naast het plan hebben de liberalen de vraag waarom het kruispunt met de Schuddebeurslaan niet opgenomen is in deze reconstructie en of er een mogelijkheid is om een opstelruimte tussen rijstrook en fietspad te maken zoals bij de kruising verderop, met de Weidezoom, wel het
geval is.

Advertentie