8.5 C
New York
zaterdag 2 maart 2024

Tijdelijke vervanging raadslid Annika van Gerwen (VVD) door Dyonne Rietveld

Dyonne Rietveld uit Zevenhuizen zal tijdens de gemeenteraadsvergadering van 14 maart worden geïnstalleerd in de gemeenteraad van Zuidplas voor een periode van 16 weken. In deze periode zal Rietveld fractievoorzitter Annika van Gerwen gaan vervangen. Van Gerwen gaat met zwangerschap om van haar derde kind te gaan bevallen.

Dyonne Rietveld is al fractieadviseur en heeft hier al wat ervaring opgedaan. In het dagelijks leven werkt ze als managing director bij Uniper. Leendert Karreman zal in deze periode het fractievoorzitterschap van Van Gerwen overnemen. De VVD fractie had eerder al een tijdelijke vervanging, in februari is Loura Boogerman-Jongepier geinstalleerd om de zieke Cindy Uit De Bulten te vervangen.

Advertentie