8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Dyonne Rietveld geïnstalleerd als tijdelijk raadslid in Zuidplas

Dyonne Rietveld is op dinsdagavond 14 maart geïnstalleerd als raadslid voor de gemeente Zuidplas. Rietveld neemt tijdelijk de plek in van raadslid Annika van Gerwen die met zwangerschapsverlof is.

Rietveld vervangt raadslid van Gerwen voor maximaal 16 weken. Dat is de termijn die de gemeentewet voorschrijft in dergelijke gevallen. Rietveld, inwoonster van Zevenhuizen, stond bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen van 2022 op plaats nummer 11 van de VVD-kandidatenlijst.

Dyonne Rietveld is al fractieadviseur voor de VVD in Zuidplas. In het dagelijks leven werkt ze als managing director bij Uniper. Rietveld is het tweede tijdelijke raadslid binnen de fractie van de VVD. In februari werd raadslid Boogerman nog geïnstalleerd als tijdelijke vervanger voor raadslid Uit de Bulten.

Advertentie