8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Netwerkbijeenkomst ‘Samen bruisen voor nieuwe vrijwilligers’ in Zuidplas

Veel organisaties in Zuidplas zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Maar het lijkt erop dat ze steeds moeilijker te vinden zijn.  ‘We vissen allemaal in dezelfde vijver’ is een uitdrukking die het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) vaak hoort.  “

Maar als je samen in dezelfde vijver vist, waarom zou je dan niet SAMEN vissen?” is het motto van het VIP. Samen vissen betekent elkaars ervaringen gebruiken. De kennis van de een is immers de oplossing van de ander! 

Daarom wil het VIP de vrijwilligersorganisaties graag uitnodigen om deel te nemen aan de netwerkbijeenkomst ‘Samen Bruisen voor nieuwe vrijwilligers’. Samen met andere organisaties deel je ervaringen, leer je anders naar vrijwilligers kijken en ontdek je welke communicatie past bij jouw ideale vrijwilliger.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdagavond 11 mei. Reserveer deze datum dus vast in de agenda. De uitnodiging, met daarin alle informatie, volgt binnenkort vanuit het VIP.

Mooi voorbeeld hoe vrijwilligers elkaar kunnen versterken kwam van het Doe Mee festival, Muziekschool MoZ-Art en de vrienden van de Meander kwamen met elkaar in gesprek.Vanuit dit gesprek is de zondagmiddag muziekmatinee als samenwerking geboren!

Advertentie