8.5 C
New York
zaterdag 2 maart 2024

Brandweer Nieuwerkerk maakt uitslag veiling tankautospuit bekend

Op 1 april heeft de brandweer korps Nieuwerkerk aan den IJssel de uitslag van de online veiling van de tankautospuit bekend gemaakt… Dat de veiling een 1 april grap was ondanks dat er best wat reacties serieus waren, zowel naar de brandweer als onder het artikel van deze nieuwssite.

Natuurlijk wisten de redactie dat het om een 1 aprilgrap ging maar werkten we met veel plezier mee en dit keer geen actie waar we zelf mee bezig waren over bijvoorbeeld trashcoins en waarmee Gouwe IJssel Nieuws dit jaar geen korte lontjes wist te laten ontvlammen.

De brandweer mag het voertuig niet zelf verkopen en gaat dat ook niet doen. Daarvoor heeft de veiligheidsregio haar eigen kanalen. Wil je toch graag willen rijden in een brandweerauto? Dat kan, de brandweerkorpsen van Zuidplas zoeken nog voldoende nieuwe vrijwilligers! Informeer eens bij een van de korpsen wat mogelijk is.

Advertentie