8.5 C
New York
woensdag 4 oktober 2023

Oudheidkamer Moordrecht zaterdag open

Zaterdag 10 juni is de Oudheidkamer van de Historische Vereniging Moordrecht “Het Weeshuis” in Moordrecht weer gratis open voor iedereen. Naast de wisseltentoonstelling over de middenstanders van toen is er ook de gewone collectie over de Moordrechtse geschiedenis te zien.

Afgelopen tijd is de 50 ér jaren wijk gesloopt .Vorige week is de oude sluis tussen de Sluislaan en Schielandstraat blootgelegd. De Hoefvlietsluis tussen de Sluislaan en Schielandstraat verbond de Ringvaart (Kanaal) met het achterland (Oost en Westeinde) Hiervan zijn wat voorwerpen bewaard en foto’s gemaakt.Iedereen is op zaterdag 10 juni hartelijk welkom. De toegang is gratis.

Tijd: 13.30 tot 16.30 uur
Adres: Oudheidkamer Het Weeshuis, Westeinde 1 Moordrecht, ingang achterom.

Advertentie