8.5 C
New York
vrijdag 3 mei 2024

Zonnebloem ging weer ijshappen

Speciaal voor de deelnemers die de eerste keer deze activiteit misten, organiseerden de vrijwilligers van de Zonnebloem nog een keer een bijeenkomst bij Het IJstaartje.

Al ruim voor de afgesproken tijd van 14.00 uur waren de deelnemers afgelopen vrijdag al bij Het IJstaartje aanwezig. Het weer was dan ook geweldig en een ijsje gaat er dan altijd wel in. Sommige deelnemers waren op eigen gelegenheid gekomen, anderen die dat niet konden, kwamen met hun vrijwilliger. 

En zo kon er van de ijsheerlijkheden gesmuld worden. Naast het smullen was er volop tijd om met elkaar te babbelen. Over de activiteiten van de Zonnebloem natuurlijk, maar ook van alles wat de deelnemers bezighoudt.  Gevolg was dat het terrasje aan de Kerklaan gezellig gevuld bleef met de deelnemers terwijl klanten af en aan kwamen en soms ook bleven hangen. Gezelligheid troef dus.

Het IJstaartje besloot wederom als gulle sponsor op te treden voor deze zomeractiviteit, zodat deze activiteit geen grote aanslag betekende voor de activiteitenkas van de Zonnebloem. Dit tot grote tevredenheid van de penningmeester en de activiteitencommissie. De welgemeende dank van de Zonnebloem gaat dan ook weer uit naar Het IJstaartje

Advertentie