8.5 C
New York
vrijdag 3 mei 2024

Culinesse van start gegaan met spatje regen en stortvloed aan goede muziek

Op donderdagavond 24 augustus startte met muziekale- en culinaire festival weer in Rotterdam Nesselande aan de Zevenhuizerplas. Ondanks donkere wolken kwam de voorspelling niet uit en viel er een ‘buitje voor het stof’ en kon het festival van start.

De donderdag is traditioneel niet de drukste avond maar toch had de organisatie gekozen voor topacts zoals Miss Montreal , de Jeugd van Tegenwoordig en de Handsome poets. Deze band stelde niet teleur en het publiek genoot van de bands. Vooral Miss Montreal stal de harten van het publiek door van het hoge podium af te klimmen naar een meisje met een bord “ik heet Sanne en mag ik een knuffel van je”. De ladder voor de cameraman werd gevorderd en het meisje, dat 12 was, kreeg een dikke knuffel van de zangeres.

Op het hoofdpodium was de act ‘The Dirty Daddies” die fragmenten van veel rocknummers aan elkaar speelde met rook, vlammen en gitaargeweld, wat door het publiek werd gewaardeerd. Op het kleinere DaDa podium stonden twee tribute bands. The Dutch spiders from Mars’ opende Culinesse met David Bowie covers. Maar de verrassing van de avond waren de Golden Earring Undercover die nummers speelde van de Golden Earring en zonder vlammen het publiek in vuur en vlam zette.

Zie hier meer foto’s op Facebook

Advertentie