8.5 C
New York
zaterdag 27 april 2024

Politie zoekt wielrenner die vrouw in Zevenhuizen aangerand heeft

Politie zoekt wielrenner die vrouw in Zevenhuizen aangerand heeft op maandag 10 juli rond 17.25 uur op de Rottekade. Hiervoor is een opsporingsbericht uitgestuurd en is de zaak behandeld bij het TV programma Team West, een samenwerking tussen de politie en Omroep West. Bij het bericht is een foto van de verdachte wielrenner geplaatst.

Het slachtoffer fietste vanuit de richting van de Pekhuisbrug in de richting van de Jachthaven Rottemeren. Op het stuk langs het water, naast de Rottekade, wordt zij ingehaald door een man op een racefiets. Bij het passeren wordt de vrouw door de wielrenner bij haar borsten gegrepen.

Het slachtoffer schrikt enorm en zegt daar iets van maar de man rijdt vervolgens zonder iets te zeggen weg in de richting van de Seoulbrug. De afgelopen twee jaar heeft de politie meer meldingen van soortgelijke incidenten gekregen. Het is niet te zeggen of deze man daar ook verantwoordelijk voor is. In de uitzending van team West worden er camerabeelden getoond van deze wielrenner.

Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

Advertentie