8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

De nieuwe BRAinS-brochure is uit

De nieuwe brochure van BRAinS van Stichting ZO! is vorige week uitgedeeld op alle basisscholen van Zuidplas. Ook ligt de brochure op publieke plekken zoals de bibliotheek, dorpshuis en gemeentehuis in de dorpen. Aanmelden en de brochure online bekijken kan via de nieuwe aanmeldsite zovoorelkaar.nl/brains. De brochure staat weer vol met creatieve, leerzame en sportieve activiteiten voor leerlingen in Zuidplas die aankomend najaar zullen gaan plaatsvinden. Iedere leerling die in Zuidplas woont of naar school gaat, kan zich voor BRAinS aanmelden.

Wethouder Frans Klovert: “BRAinS is een traditie in Zuidplas, het bestaat al vele jaren! Dit seizoen heeft BRAinS mooie, nieuwe mogelijkheden. Je kunt namelijk via een nieuwe website meteen na aanmelding online betalen en je ziet direct welke datum en tijd je verwacht wordt. Geen verrassingen meer en het is ook mogelijk om alle kinderen van het gezin in één keer aan te melden. Of meld ook je vriendje of vriendinnetje tegelijkertijd aan en kom samen naar de leuke activiteiten.”

Aanmelden kan nog tot maandag 11 september via zovoorelkaar.nl/brains. Na maandag 11 september is aanmelden niet meer mogelijk. De vrijdag na de kerstvakantie volgt het aanbod voor het voorjaar.

Advertentie