8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

“Zing met ons mee” in de pub van Swanla

Op 27 september is er, na de vakantie, weer de eerste “Zing met ons mee” bijeenkomst tijdens de inloopochtend van Parento. De inmiddels bekende zangers en accordeonist hebben weer een nieuw boekje samengesteld met liedjes van vroeger. Voor vele ouderen zullen het bekende melodieën zijn die uit volle borst meegezongen kunnen worden.

Deze inloopochtend van Parento staat in het teken van de week tegen de eenzaamheid. Parento en Swanla willen door middel van deze inloopochtend een positieve omgeving creëren voor ouderen in Zevenhuizen. Een kleine sociale en muzikale actie die er toe bij moet dragen dat er meer verbinding ontstaat tussen ouderen in Zevenhuizen, waardoor ze minder eenzaamheid zullen ervaren.

Door middel van de inloopochtenden die altijd op de 2e en 4e woensdag van de maand worden gehouden, wil Parento ouderen gelegenheid bieden om samen te komen, zich welkom voelen en samen kunnen genieten van de verschillende activiteiten die tijdens de inloopochtenden worden aangeboden.

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Swanla is de koffie/thee met verrassing gratis. U komt toch ook met ons meezingen met de liedjes van vroeger? Aanvang 10.00 uur.

Advertentie