8.5 C
New York
zaterdag 13 april 2024

112-dag bij politiebureau Waddinxveen-Zuidplas op 7 oktober

Zaterdag 7 oktober vindt er een 112-dag plaats rondom het politiebureau in Waddinxveen aan de Limaweg 35. Tijdens het evenement geven de verschillende hulpdiensten demonstraties over hoe zij in bepaalde situaties handelen.

Bezoekers krijgen een kijkje achter de schermen van de hulpdiensten en maken kennis met de organisaties die zich dagelijks inzetten voor de veiligheid. Er worden door de brandweer, politie en ambulance meerdere demonstraties gegeven.

Daarnaast is er voldoende tijd om de verschillende voertuigen van de hulpdiensten te bekijken en in sommige gevallen zelfs even van binnen te bekijken. Naast de demonstraties en voorlichting over veiligheid is er ook een informatiemarkt. De 112-dag vindt plaats van 10.00 – 16.00 uur. De toegang is gratis!

Verslag 2022 112 dag in Waddinxveen
Advertentie