8.5 C
New York
zondag 10 december 2023

Succesvol afsluiting reeks zondagmiddag Matinee Concerten van MOZ-Art

Afgelopen zondag 5 november vond een adembenemende afsluiting plaats van de Zondagmiddag Matinee Concertserie van MOZ-Art in samenwerking met de Stichting Vrienden van De Meander. Laura Argudin and Friends betoverden het publiek met hun trio, bestaande uit piano, bas en drums, en creëerden een warme en sfeervolle ambiance om deze concertserie op prachtige wijze af te sluiten.

Het afgelopen jaar was gevuld met muzikale hoogtepunten, met elke eerste zondag van de maand een uniek concert mogelijk gemaakt door de deskundige programmering van muziekschool MOZ-Art.

In een feestelijke aankondiging werd er met trots meegedeeld dat de concertserie in het komende jaar weer van start gaat, tien maanden lang elke eerste zondag van de maand beginnend vanaf februari 2024!

Advertentie