8.5 C
New York
zaterdag 20 april 2024

Lichtjeswandeling – Samen wandelen voor leven met en na kanker

Op 15 december brengen Camino, de IJssel en PATIO in samenwerking met VitaMotionNow licht en warmte in het prachtige Schollebos. Samen met jou. Want om in kerstsfeer te komen, word je uitgenodigd mee te doen aan een betoverende lichtjeswandeling. De wandeling start vanaf het gezellige kerstplein.

Tijdens de wandeling zijn de paden sfeervol verlicht en onderweg word je verrast door sfeervolle muziek en inspirerende woorden. Bij terugkomst op het kerstplein kun je genieten van heerlijke glühwein, warme chocolademelk en verrukkelijk gebak. Praktische informatie De wandeling vindt plaats in het Schollebos; Bermweg in Capelle aan den IJssel. Je kunt parkeren op P2 achter het Pannenkoekenhuis. Vanaf 19:00 ben je van harte welkom en om 19:30 uur start de wandeling. Kosten €7,50 vanaf 12 jaar. Meer informatie op de website: https://www.centrumcamino.nl/programma/lichtjeswandeling/

Over Camino Wanneer je met kanker geconfronteerd wordt, krijg je te maken met veel onzekerheden, verdriet en vragen. Camino is er om je te ondersteunen bij het omgaan met wat allemaal op je afkomt. Camino biedt een luisterend oor en een plek waar je met gelijkgestemden contact kunt hebben. Je bent welkom als je zelf ziek bent (geweest), maar ook als iemand in je omgeving kanker heeft of daaraan is overleden.

Advertentie