8.5 C
New York
donderdag 2 mei 2024

Boutrit The Skymasters op 17 december

De Auto- en Motorclub The Skymasters organiseert op zondag 17 december de Boutrit. Dit is de laatste rit als afsluiting van het puzzeljaar 2023. De autopuzzelrit wordt verreden in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel.

Er zijn leuke opdrachten bedacht die met kerst en de Kerstman te maken hebben door uitzetter Jaap Spaargaren. Voor iedereen die van puzzelen en slimmigheidjes houdt is het een uitdaging om aan de rit deel te nemen.

De Boutrit is een oriëntatierit die wordt gereden op het Puzzelreglement Midden-Nederland. Voor de nieuwelingen (Toerklasse) is er voor de start een uitleg hoe men een puzzelrit rijdt. Na afloop van de rit is er een Rad van Avontuur, waar men weer leuke prijzen kan winnen en er is ook een schriftelijke uitleg van de rit.

Men hoeft geen lid van The Skymasters te zijn om aan de autopuzzelrit mee te doen.

Inschrijving is vanaf 13.00 uur tot 13.30 uur, in Eetcafé Rustwat Kortenoord 1 Nieuwerkerk aan den IJssel. Het inschrijfgeld voor niet leden is € 12,50 per auto. Starten vanaf 13.15 uur, De lengte van de rit is 28 km. Voor meer info zie onze website www.skymasters.nl

Advertentie