8.5 C
New York
donderdag 2 mei 2024

Plus Te Kulve komt met unieke Nieuwerkerkse tas

Met trots laat Jan-Joris Te Kulve de tas zien die vanaf vandaag verkrijgbaar is bij de Plus supermarkt in winkelcentrum Dorrestein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op de duurzame jute tas staan vijf bekende plekken in het dorp ; De Gele Brug, het monument Dubbeltje op zijn kant, het monument voor laagste punt van Nederland, de Oude kerk en molen Windlust.

Deze tas is volgens Te Kulve nergens anders verkrijgbaar en is speciaal voor zijn winkel ontworpen. Het eerste exemplaar wordt aan burgemeester Han Weber aangeboden die daarna een werkbezoek doet aan de supermarkt. De tas is verkrijgbaar voor € 2,99,- en moet de plastic bigshoppers gaan vervangen.

Naast de tas is de winkel gestart met een bingo actie. Iedere betalende klant (vanaf €15) ontvangt één unieke bingokaart. Tot en met 23 december maakt de supermarkt dagelijks de getrokken getallen bekend via Facebook, Instagram en in de winkel. Volle bingokaart? Dan kun men een prijs ophalen in de winkel. Daarnaast maakt men dan kan op één van de hoofdprijzen: een minuut gratis winkelen, één van de drie PLUS cadeaukaarten van €100 of één van de tien gevulde PLUS te Kulve jute tassen.

Advertentie