8.5 C
New York
zondag 28 april 2024

Met een klein budget toch een onvergetelijke Kerst vieren? Dat kan!

Het Centrum voor Jeugd en Gezin heeft in samenwerking met Tischa Neve een aantal webinars georganiseerd voor ouders. Zij behandelt diverse opvoedkundige onderwerpen en geeft praktische tips. Alle webinars staan online voor je klaar en kunnen terug gekeken worden.

Als je niet veel geld te besteden hebt, kan het je behoorlijk bezighouden: hoe zorg je ervoor dat jouw kind met zelfvertrouwen en een goed gevoel opgroeit. Hoe maak je met weinig geld een verjaardag of een vakantie toch nog leuk?

Tischa Neve zal tijdens dit webinar waardevolle inzichten delen over hoe je op een creatieve manier de feestdagen kunt vieren, zelfs als je budget beperkt is. Ontdek praktische tips en manieren om zonder financiële stress leuke vakanties, fijne verjaardagen en andere vrijetijd bestedingen te hebben met je gezin.

In het webinar Creatief opvoeden met een kleine beurs neemt Tischa Neve, met haar ervaring als kind met een moeder in de bijstand én vanuit haar vakgebied als psycholoog en opvoedkundige, je mee in hoe je hier als ouder je weg in vindt. Een webinar vol herkenning, erkenning, begrip en praktische handvatten. Deze webinar is voor ouders van kinderen 0 tot 14 jaar en staat online klaar om bekeken te worden.

CJG-webinars met Tischa Neve 2023

Tischa Neve geeft in 2023 meerdere webinars voor ouders en opvoeders in Hollands Midden. Webinars over verschillende onderwerpen en voor ouders/opvoeders van kinderen in verschillende leeftijden.

De volgende gratis CJG-webinars uit 2023 kun je na aanmelding tot en met 31 januari 2024 terugkijken via www.cjgcursus.nl of klik op de directe link:

Van 01 februari tot en met 31 januari 2024 Kinderen en pittige emoties – 1 tot 11 jaar

Van 01 februari tot en met 31 januari 2024 Help je kind de scheiding door – 2 tot 15 jaar

Van 01 februari tot en met 31 januari 2024 Creatief opvoeden met een kleine beurs – 0 -14 jaar

Van 01 februari tot en met 31 januari 2024 Kindje op komst – zwangeren en partners

Advertentie