8.5 C
New York
maandag 29 april 2024

Mat’s Magic Illusions met The Mystical Story in Swanla

Laat je tijdens de kerstvakantie betovaat je tijdens de kerstvakantie betoveren door de spectaculaire en adembenemende kinder- en jongerenshow (6+) ‘The Magical Story. Tijdens deze show zal Mat’s Magic, geassisteerd door zijn Ladies in Red, u meenemen naar een wereld vol mysterie, verbazing en magie.

Laat u meeslepen door het mystieke verhaal uit het oude Magisch boek dat gevonden is. Ontdek en zie de mooiste illusies en goocheltrucs, die zich in een razend tempo afwisselen. Ontrafel het geheim van het magische boek en zie met uw blote oog de meest spectaculaire verdwijningen, verschijningen, verwisselingen, zweefacts en nog vele andere illusies. Koop snel uw tickets en ervaar tijdens de kerstvakantie zelf deze unieke en magische familieshow!

Mat’s Magic Illusions, ook wel bekend als Mattijs Rooker uit Gouda, kreeg voor zijn achtste verjaardag een goocheldoos. Hij was meteen verkocht! De passie voor het illusionisme werd door de jaren heen alleen maar groter. De afgelopen jaren was hij in diverse theaters te zien met zijn spectaculaire illusieshows.

Op 4 januari 2024 keert Mat’s Magic Illusions terug naar zijn eigen woonomgeving. Met zijn speciale programma ‘The Mystical Story’ zal hij het publiek betoveren. Van begin tot eind zal u worden vermaakt met de meest onbegrijpelijke acts. Dit, afgewisseld met de mooiste muziek, verhalen en humor, maakt deze show tot het leukste en meest spectaculaire uitje van de kerstvakantie in de omgeving Zuidplas!

De show is op 04-01-2024 tussen 15:00-16:30 uur en kaarten kosten € 17,50. Deze kaarten zijn te bestellen op de website van theater Swanla

Advertentie