8.5 C
New York
woensdag 15 mei 2024

Rolling ’90 presenteert spetterende wintershow 2023:‘Netflix Movie Night’

Zin in een avondje Netflix deze kerstvakantie? Kies dan voor de Netflix Movie Night van Rolling ’90! De rolschaatsvereniging uit Moerkapelle heeft ook dit jaar weer een daverende wintershow samengesteld. In prachtige, zelfontworpen en -gemaakte kostuums brengen de kunstrolschaatsers hun interpretatie van onder meer Barbie, Wonka, De kleine zeemeermin en Jurassic Parc. De wintershow van Rolling ‘90 is te zien op vrijdag 29 en zaterdag 30 december 2023 in Moerkapelle.

Spectaculaire licht- en muziekshow De wintershow is inmiddels een echte traditie. De eerste werd gehouden in het jaar van oprichting van de vereniging met slechts 35 leden. Niet te vergelijken met de flitsende show die de vereniging nu jaarlijks neerzet. Ook dit jaar tovert Rolling ’90 thuisbasis Dorpshuis Op Moer weer om tot een waar theater en voert een spectaculaire licht- en muziekshow op met indrukwekkende choreografieën en prachtige outfits. “Allemaal zelf ontworpen en -gemaakt door onze vrijwilligers”, zegt Ciska Dijkema, voorzitter van Rolling ’90. “Gelukkig kunnen we elk jaar weer rekenen op een grote groep enthousiaste mensen die ons op alle mogelijke manieren helpen rondom de show.” Met zo’n honderd leden is Rolling ’90 afgelopen jaren flink gegroeid. “Vooral na de wintershows stijgen de aanmeldingen, iedereen wil dan net zo goed kunnen rijden als onze rolschaatsers”, zegt Dijkema. “En het is gewoon een ontzettend leuke sport.

Voorproefje

De wintershow van Rolling ’90 is vier keer te zien: twee keer op vrijdag 29 december en twee keer op zaterdag 30 december. Een jaar lang trainden alle leden, jong en oud, voor de show waarin ook wedstrijdnummers te zien zijn. Dijkema: “Rolling ’90 rijdt op hoog niveau en deed dit jaar mee aan nationale en internationale kampioenschappen. En ook in het nieuwe jaar doet er een team van Rolling ‘90 mee aan het NK Show Rolschaatsen 2024, waarvan we nu een vast voorproefje laten zien.

Winactie: 2 gratis kaarten!

De kaartverkoop voor de wintershow Netflix Movie Night van Rolling ’90 gaat hard! De show is te zien op 29 en 30 december aanstaande en de zaterdagshows zijn nagenoeg uitverkocht. Rolling ’90 geeft daarom 2 gratis kaarten weg op een dag naar keuze. Ga hiervoor naar de Facebookpagina van Rolling ’90 https://www.facebook.com/Rolling90moerkapelle De winnaar wordt 22 december 2023 om 16:00 uur bekendgemaakt.

Waar en wanneer

De wintershow Netflix Movie Night van Rolling ’90 is te zien op:

Vrijdag 29 december 2023 om 13:30 uur en om 19:30 uur
Zaterdag 30 december om 13:30 uur en om 19:00 uur.

De toegangsprijs is €12,50 voor volwassenen en €8,00 voor bankplaatsen voor kinderen t/m 11 jaar. Parkeren is gratis. Adres: Dorpshuis Op Moer Raadhuisstraat 40 2751 AW Moerkapelle

Advertentie