8.5 C
New York
zondag 28 april 2024

Kaartverkoop voor BLUE Winterfestival gaat hard

Feesten bij Snollebollekes en Kris Kross Amsterdam, Oudhollandse spellen of een potje curlen op Het Winterplein, een Biertipi en winterse pasta’s, tapas, en apfelstrudel. Met de start van de tweede editie BLUE in het zicht op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari, maakt de organisatie het volledige programma bekend. Dit resulteert in groot enthousiasme, de kaartverkoop voor het festival gaat hard.

Eerder werd het muzikale programma voor zowel De Feesttent als Café de Blauwe Kanarie bekend gemaakt. Snollebollekes, Kris Kross Amsterdam, Antoon en André Hazes zijn een greep van namen uit de feestelijke line-up. Na het verdrijven van de winterblues bij de twee podia, kunnen bezoekers op het Winterplein met lekker comfortfood de kou van zich af laten glijden.

Lokale ondernemers als Guay, L’Italiano, Ciocco & Gelato en Schell On Tour verzorgen op het winterfestival gerechtjes als truffelpasta, warme broodjes, Bravas met Rendang, Dim Sum, stamppotten, Apfelstrudel en warme wafels. Bij Zjee Café halen bezoekers koffie, warme chocomelk en Glühwein.

BLUE is meer dan muziek en lekker eten. Vriendengroepen en families kunnen zich uitleven op Het Winterplein met oudhollandse spellen en curling, minitheater in de sauna, livemuziek en speciaalbier in de Biertipi. De Jonge festivalbezoekers kunnen op zaterdag knutselen, zich laten schminken en workshops volgen, georganiseerd door Waldorfhaus.

BLUE Winterfestival vindt plaats op vrijdag 9 februari en zaterdag 10 februari. Op vrijdag is het festival 18+, op zaterdag zijn alle leeftijden welkom en is er naast het reguliere programma een kidstent. Kaarten zijn nog te koop via de website www.bluefestival.nl.

Advertentie