8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Wereldkankerdag bij Camino op 3 februari

Kanker zet je wereld op z’n kop. Als je zelf ziek bent, maar ook als iemand om wie je geeft ziek is of aan kanker is overleden. Vaak hebben mensen die van kanker zijn genezen nog lange tijd – soms zelfs hun leven lang – last van de gevolgen van de ziekte en de behandeling. Op Wereldkankerdag staat men daar wereldwijd bij stil.

 In Nederland spannen vele organisaties zich in om kanker te voorkomen, tijdig op te sporen en te behandelen. Andere organisaties, zoals het Centrum Camino in Nieuwerkerk aan den IJssel, bieden een luisterend oor en ondersteuning bij het omgaan met wat er allemaal op je afkomt. In alle fasen van het ziekteproces, maar óók tot ver na afloop daarvan. 

Kent u Camino nog niet (zo goed)? In het kader van Wereldkankerdag laat Camino op zaterdag 3 februari graag zien welk aanbod men heeft. Zo bieden de vrijwilligers, ter introductie, een aantal verwenmomenten gratis aan. Men ontvangt u graag met een warm welkom en een kopje koffie of thee.

Op zaterdag 3 februari zetten wij onze deuren open voor iedereen die wil kennismaken met Camino. Je kunt een collage maken, genieten van een gezichtsbehandeling, manicure of lichaamsmassage of loop binnen bij ons open atelier. Voor meer informatie kunt u gaan naar de website van Camino. Hier kunt u zichzelf ook inschrijven.

Advertentie