8.5 C
New York
dinsdag 30 april 2024

IJsselkids Run in Capelle aan den IJssel

Klaar voor de start, af! IJsselkids Kinderopvang doet dit jaar weer mee met de IJsselkids Run op zondag 3 oktober. Na onze eerste deelname in 2019, is 2020 overgeslagen. De planning is dat we dit jaar weer van start kunnen. Wat is de IJsselkids Run? Een hardloopevenement, speciaal voor kinderen. Tijdens de IJsselkids Run kunnen alle kinderen tot en met 12 jaar meedoen aan dit hardloopevenement. Met als beloning natuurlijk een medaille.

Sponsor in 2021

Wij mogen ons weer sponsor van dit evenement noemen. Maggie van den Bosch, regiomanager bij IJsselkids, zette haar handtekening onder het sportieve contract. “Een mooie samenwerking”, vertelt zij. “Bij IJsselkids hechten we veel waarde aan sport en bewegen, dus een hardloopevenement past hier perfect bij! Het mooie is, is dat niet alleen kinderen die bij ons op de opvang zitten mee kunnen doen: echt alle kinderen uit Capelle en omgeving zijn van harte welkom!”

Medailles

De IJsselkids Run op zondag 3 oktober is een echt familiefeestje. Niet alleen de kinderen lopen mee, ook ouders mogen meelopen of zelf écht meedoen aan één van de andere afstanden. Naast de langere afstanden en dit jaar ook wandeltochten en virtual runs, is er een mooi parcours uitgezet tot en met 12 jaar. Zij kunnen kiezen uit 500, 650 of 1300 meter. Uiteraard ontvangen ze bij de finish een mooie medaille.

Inschrijven

Met dank aan het mooiste winkelcentrum in Capelle, ‘De Koperwiek’, worden er 200 inschrijvingen gratis vergeven. Meer weten of inschrijven? Kijk op https://www.halvemarathoncapelle.nl/kids-run/

Advertentie