8.5 C
New York
vrijdag 18 oktober 2024

Buitenbad Polderbad Nieuwerkerk in trek deze zomer

De afgelopen periode kwamen verschillende buitenbaden negatief in het nieuws doordat zij gesloten bleven tijdens het huidige zomerseizoen. Gelukkig is het buitenbad van het Polderbad in Nieuwerkerk aan den IJssel gelukkig wel gewoon open deze zomer.

Met dank aan het mooie weer is het buitenbad in Nieuwerkerk aan den IJssel een ware trekpleister. In de afgelopen drie weken hebben al duizenden mensen de weg gevonden naar het Polderbad. Gezinnen vinden verkoeling in een veilige omgeving en kunnen genieten van heerlijke versnaperingen die worden verzorgd door de nieuwe pachter Marco van Pelt van IJsselcatering. Dat laat Sportstichting Zuidplas, de beheerder van onder andere het zwembad, weten.

“Geweldig om te zien dat zoveel mensen plezier beleven aan ons buitenbad”, zegt directeur van Sportstichting Zuidplas Mark Lensselink. Het verzorgen van zwemlessen en mensen in beweging krijgen is de belangrijkste opdracht van de Sportstichting. Lensselink: ‘Maar het buitenbadseizoen is echt de kers op de taart’.

Het buitenbad is nog tot en met 25 augustus dagelijks (bij goed weer) van 10.00 – 17.00 uur geopend. Een dagkaart voor het Nieuwerkerkse buitenbad kost 6,80 euro per persoon.

Advertentie