8.5 C
New York
woensdag 19 juni 2024

Feestelijke opening Nieuwerkerkse vestiging Domino’s pizza met gratis pizza’s

Zaterdag 12 augustus opent in winkelcentrum Reigerhof in Nieuwerkerk een vestiging van Domino’s pizza. De pizzabakker is op de voormalige locatie van de fietsenmaker gevestigd, Reigerhof 163.

Franchisenemers Menno van Eijk en Marijn Boelsma laten weten dat ze de winkel gestart zijn met voornamelijk nieuw personeel. In de inwerkperiode zijn collega’s van de vestiging in Zevenkamp aanwezig.

De bedrijfsleiders hebben inmiddels de nodige ervaring met het werken voor deze keten: naast de nieuwe Nieuwerkerkse vestiging bestieren ze al langer vestigingen in Rotterdam Zevenkamp, Capelle aan den IJssel en in Raamsdonksveer.

De vestiging heeft een open keuken. Wachtende liefhebbers van de Italiaanse maaltijd kunnen zo volgen hoe met hun pizza wordt omgegaan. Het is overigens niet noodzakelijk in de winkel te komen om pizza te kunnen eten: vanuit de vestiging worden bestellingen in Nieuwerkerk en Moordrecht desgewenst thuisbezorgd.

Vandaag, 3 augustus, is de deur voor het publiek geopend, maar de officiële opening vindt later plaats: op zaterdag 12 augustus komt wethouder Rik van Woudenberg het pand officieel openen. Op deze zaterdag zijn alle pizza’s tussen 14:00 en 15:00 uur helemaal gratis.

Foto’s: Sylvia van Straalen

Advertentie