8.5 C
New York
donderdag 22 februari 2024

Timmermensjes en deelnemers voor andere activiteiten gezocht in Nieuwerkerk

In de laatste week van de jeugdvakantieweek in Zuidplas is plaats voor timmermannetjes en timmervrouwtjes. Van dinsdag 15 t/m donderdag 17 augustus organiseert Welzijn Zuidplas in recreatiegebied Hitland in Nieuwerkerk het Timmerdorp.

Bij deze 25e editie van de jeugdvakantieweek pakt de organisatie groots uit met een flink aantal activiteiten. In het Timmerdorp kunnen deelnemers een echte hut bouwen. En als er geen plek meer is om daaraan mee te doen kunnen de kinderen gereedschapskist knutselen, de filmavond of de kidsdisco bezoeken en meedoen aan levend stratego? Of zelf soep maken na een bostocht, straatvoetbaltoernooi, goochelaar, hondenparcours, familie volleybaltoernooi, lampionnenoptocht en nog veel meer!

Naast dit gehele nieuwe programma wordt ook iedere dag geschminkt en geknutseld.

Het timmerdorp wordt op donderdagavond 17 augustus afgesloten met een talentenshow “Zuidplas Got Talent”. Iedereen kan meedoen! Ook worden op deze avond de prijzen uitgereikt voor de mooiste bouwwerken en worden de winnaars van de andere activiteiten van het Timmerdorp gehuldigd.

Informatie over de prijzen van kaartjes voor Timmerdorp en het gehele programma is te vinden op www.welzijnzuidplas.nl.

Kaartjes zijn in de voorverkoop te koop bij de speeltuin de IJsselkids en op zaterdag 12 augustus worden in een stand in de Reigerhof van 12:00-14:00 ook kaarten verkocht. Op is op!

 

Advertentie