8.5 C
New York
dinsdag 16 april 2024

Auto achterstevoren tegen vangrail op A20

Een automobilist is zaterdag 18 november met de schrik vrij gekomen na een ongeval op de A20 bij Moordrecht. Het voertuig van de man kwam na een aanrijding met een bestelbus achterstevoren tegen de vangrail tot stilstand. Het ongeval gebeurde rond 11.30 uur bij de oprit van de A20 bij Moordrecht. Door het ongeval ontstond een file tot op de A12 bij Gouda.

De bestelbus kwam er zonder hele grote schade vanaf. De personenauto raakte echter zwaar beschadigd. In afwachting van een berger moest de bestuurder van de bestelbus zijn voertuig ook op de linker rijstrook zetten. Deze strook was toch al geblokkeerd door de restanten van de personenauto. Een berger heeft later beide voertuigen opgeladen en afgevoerd. Na een goed uur was de rijbaan weer vrij voor het verkeer in afwachting van het volgende ongeval.

De afgelopen weken is het aantal ongevallen op de rijksweg tussen Moordrecht en Nieuwerkerk weer fors opgelopen. Bij de meeste ongevallen is er sprake van alleen blikschade en veel vertraging. Twee weken geleden zijn er bij een zwaar ongeval twee mensen omgekomen.

Ongeval A20 Moordrecht 18 november

Foto’s: Sylvia van Straalen

Advertentie