8.5 C
New York
zondag 28 april 2024

Jeugdagentes uit Waddinxveen-Zuidplas in politiegame

Jeugdagentes Michelle en Samantha hebben meegewerkt aan een spel op Youtube. De Youtube game is bedoeld om inwoners bewust te maken van de keuzes die dagelijks door politieagenten in een split-second gemaakt moeten worden.

De videospel is eerder dit jaar opgenomen in Utrecht. Ook politievlogger Jan-Willem werkte mee aan deze tweede Youtube game. Jan-Willem liep in september nog een dienst mee met Michelle en Samantha in Zuidplas tijdens het oogstfeest.

De online game bestaat uit een aantal filmpjes. Aan het eind van ieder filmpje moet de kijker een keuze maken over het nemen van acties of het toepassen van geweldsmiddelen. Hierna gaat de film verder met de gekozen optie. Bedoeling is dat de beste optie gekozen wordt. Bij het kiezen van de minder goede optie is het spel voorbij en geeft politievlogger Jan-Willem een uitleg.

De twee jeugdagentes van politieteam Waddinxveen-Zuidplas werden afgelopen zomer op Instagram binnen korte tijd erg populair. Eerder sprak Gouwe IJssel Nieuws als met Michelle en Samantha. De Youtube game die op zondag 10 december online is gekomen is hieronder te spelen. De jeugdagentes van politieteam Waddinxveen-Zuidplas zijn op Instagram te volgen onder de naam jeugdagent_waddinxv_zuidplas.

Advertentie