Nieuw Elan Zuidplas maakt kandidatenlijst voor lokale verkiezingen bekend

De lokale partij Nieuw Elan Zuidplas heeft haar kandidatenlijst bekendgemaakt voor de gemeenteraadsverkiezingen die op 21 maart 2018 plaatsvinden. Nieuw Elan Zuidplas (NEZ) heeft op dit moment één zetel in de gemeenteraad van Zuidplas.

De kandidatenlijst van de lokale partij bestaat uit acht inwoners en is daarmee de kortste kandidatenlijst bij deze verkiezingen. Huidig raadslid Paul van Drenth is net als bij de vorige lokale verkiezingen in 2014 weer lijsttrekker van de lokale politieke partij in Zuidplas. Daarvoor was Van Drenth tussen 2002 en 2010 raadslid voor Gemeente Belangen Nieuwerkerk. Ook voor de opvolger genaamd Gemeente Belangen Zuidplas was Van Drenth raadslid. Deze partij hield in 2014 op te bestaan waarna Nieuw Elan Zuidplas ontstond.

Op de tweede plek staat Jan Smit uit Nieuwerkerk, op de derde plek Wim van der Ende uit Moordrecht en op de vierde plek Eef van der Most uit Moordrecht. De top vijf wordt afgesloten met Sjef den Hartog uit Zevenhuizen.

Onder het motto “Lokaal is zo gek nog niet” gaat Nieuw Elan Zuidplas de verkiezingen in. De lijst van Nieuw Elan Zuidplas bestaat uit vijf Moordrechtenaren, twee inwoners uit Nieuwerkerk en één inwoner uit Zevenhuizen.

  1. Paul van Drenth (Nieuwerkerk)
  2. Jan Smit (Nieuwerkerk)
  3. Wim van der Ende (Moordrecht)
  4. Eef van der Most (Moordrecht)
  5. Sjef den Hartog (Zevenhuizen)
  6. Jan Maasdam (Moordrecht)
  7. Dennis Hoek (Moordrecht)
  8. Marco Plug (Moordrecht)