8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Lokale partij zonder zetels wil geen media aandacht

De lokale partij Nieuwe Gemeente Politiek zit niet te wachten op aandacht van moderne media. Dat blijkt uit een uitvraag van Gouwe IJssel Nieuws aan kopstuk Kees Heuvelman. Heuvelman doet met de partij Nieuwe Gemeente Politiek net als in 2010 en 2014 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Zuidplas. In 2010 en in 2014 haalde de partij te weinig stemmen voor een zetel in de gemeenteraad van Zuidplas.

Nadat vrijwel alle partijen in Zuidplas hun kandidatenlijst hadden gedeeld met de lokale media benaderde Gouwe IJssel Nieuws ook Kees Heuvelman van de lokale partij Nieuwe Gemeente Politiek. Heuvelman gaf aan geen kandidatenlijst bekend te willen maken. In een uitleg omtrent dit standpunt liet Heuvelman weten “ik ga een dag voor inlevering naar een Grote Courant en U kan dan de lijst en het programma s,nachts om 05.30 lezen ik beslist er alleen over dit kost mij een hoop prive geld dus ik bepaal .

Door het standpunt van Heuvelman zal pas na de vaststelling van de kandidatenlijsten bekend worden welke kandidaten namens de NGP meedoen met de verkiezingen in Zuidplas. Op maandag 5 februari moeten de kandidatenlijsten ingeleverd worden bij de gemeente Zuidplas. Na maandag geeft de kieswet partijen nog 72 uur de tijd om fouten in de kandidatenlijsten en andere stukken te herstellen.

 

Advertentie