8.5 C
New York
donderdag 29 oktober 2020

Drukke feestweek Gideonschool bij 40 jarig jubileum

De feestweek, ter ere van het 40 jarig jubileum van de Gideonschool, werd geopend met een Sing inn op beide locaties.  Op woensdag werd zowel op de locatie Esse Zoom, als op de locatie Kroonkruid gewerkt aan verschillende kunstwerken. De onderbouw maakte een groepskunstwerk dat na de voorjaarsvakantie een plek zal gaan krijgen op beide locaties.
De bovenbouw maakte zgn. “buddy bankjes”. Een bijzonder bankje: als je hierop gaat zitten, geef je aan dat je graag met iemand mee wilt spelen, maar het moeilijk vindt om dat te vragen of je weet niet hoe je dat moet doen. Dus: zie je een kind zitten op de buddybank, vraag ‘em dan om mee te doen!Verspreid over de week was er op elke locatie ook nog een vossenjacht, Carla Vis (poppenenmeer.nl) speelde Bonje op de boerderij met haar Poppentheather en o.l.v. Circus Rotjeknor hebben de kinderen voor (groot)ouders fantastische circusacts opgevoerd. Woensdagavond was er een reünie, die bezocht werd door zo’n 300 oud-leerlingen en (oud-)leerkrachten.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
543VolgersVolg