8.5 C
New York
vrijdag 19 april 2024

Minder treinen tussen Gouda en Waddinxveen door herstel spoorbrug (update)

Op maandag 14 mei 2018 rijden er volgens ProRail zeker tot aan de avondspits minder treinen tussen Gouda en Alphen aan den Rijn. De NS raadt reizigers aan om goed de reisplanner te volgen. In de ochtendspits lijkt het erop dat de helft van de treinen niet rijden. Dit komt door herstelwerkzaamheden aan de draaiburg van de Gouwespoorbruggen. Die werd op zondag door een containerschip geraakt terwijl deze gesloten was.

De verstoring heeft vooral gevolgen voor scholieren die vandaag vanuit Waddinxveen en Boskoop naar de scholen in Alphen of Gouda gaan nu de vakantie voorbij is. Ook beginnen vandaag eindexamens dus extra reden om goed de reisinformatie te controleren. Het treinverkeer tussen Gouda en Rotterdam rijdt wel volgens schema na de werkzaamheden aan de stations van afgelopen weekeinde.

Update : om 19:04 uur laat de NS weten de rest van de dag minder te kunnen rijden. Er wordt geen verwachting afgegeven voor dinsdag 15 mei

Advertentie