8.5 C
New York
zaterdag 27 april 2024

Gezellig druk aan de Zevenhuizerplas

Voor veel inwoners waren de Pinksterdagen van 2018 een uitgelezen moment om te relaxen aan de Zevenhuizerplas. Het plotseling fraaie weer droeg daar een steentje aan bij.

Op zowel het strand en de boulevard in Nesselande genoten veel bezoekers van het heerlijke weer: liggend op een handdoek op het zand, zittend op een bankje langs de boulevard of flanerend over het brede voetpad. Aan de kant van Zevenhuizen was de sfeer niet veel anders. Dat veel mensen voor het eerst geruime tijd volop in de zon zaten was gemakkelijk te constateren, niet alleen aan de kleur van de huid maar vooral aan de kreten bij het aantrekken van een blouse of T-shirt.

Naast de stranden konden ook de terrassen langs de plas rekenen op veel bezoek. Niet alleen de strandgangers, maar vooral recreanten op de fiets of met de auto wisten de terrassen prima te vinden.

Hoewel er bijzonder veel evenementen waren georganiseerd in de gemeente Zuidplas (o.a. foodtruck festival, Pinkst’art, Montmartre langs de IJssel)  konden de strandjes in Nesselande en Zevenhuizen veel bezoekers tellen.

Hieronder een korte impressie:

 

Advertentie