8.5 C
New York
maandag 14 juni 2021

Recreatieschap Hitland wil beoogd ontwerp Hitlandselaan presenteren

Het dagelijks bestuur van Recreatieschap Hitland nodigt geïnteresseerden uit voor de presentatie over het beoogde toekomstbeeld van de Hitlandselaan op maandag 25 maart. Belanghebbenden, omwonenden en geïnteresseerden hebben een voorkeur uitgesproken voor een variant met betrekking tot de verkeerssituatie, maar ook de keuze en locatie van herbeplanting. Met deze voorkeuren en achtergrondinformatie als input, heeft het Dagelijks Bestuur een keuze gemaakt welke op 25 maart centraal staat.

Het beoogde toekomstbeeld van de Hitlandselaan legt het Dagelijks Bestuur op 4 april voor aan het Algemeen Bestuur, waarna een definitief besluit wordt genomen. Na het besluit van het Algemeen Bestuur van Recreatieschap Hitland om de Hitlandselaan op korte termijn te reconstrueren, is een participatietraject gestart. Het recreatieschap heeft tot kap van 230 populieren besloten ondanks een grote weerstand tegen de plannen.

Belanghebbenden, omwonenden en geïnteresseerden hebben kunnen meedenken over het toekomstbeeld van de Hitlandselaan tijdens een meedenk-avond op 13 februari 2019, maar ook via een online invulformulier op de website van Park Hitland tot en met 20 februari. Het uitgangspunt van het bestuur is om wederom een karakteristieke Hitlandselaan te creëren.

Iedereen die de presentatie op maandag 25 maart graag wil bijwonen kan zich inschrijven via info@hitland.nl. De presentatie is op maandag 25 maart vanaf 18:30 uur op de vergaderlocatie Golfbaan Hitland op de Blaardorpseweg 1 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg