8.5 C
New York
woensdag 3 juni 2020

Jonge vrijwilligers en mantelzorgers in het zonnetje gezet tijdens Foodtruck Festival

Het Vrijwilligers Informatie Punt en het Steunpunt Mantelzorg van Welzijn Zuidplas willen jonge vrijwilligers en mantelzorgers in de gemeente Zuidplas extra in het zonnetje zetten. Om te laten zien dat hun inzet enorm wordt gewaardeerd krijgen zij tijdens het Toost Foodtruckfestival op zaterdag 8 juni tussen 12:00 en 14:00 uur gratis hapjes en drankjes aangeboden. Dit Foodtruckfestival staat dan op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Vorig jaar was dit festival een groot succes met een diversiteit aan hapjes uit diverse keukens en werd goed bezocht.

Het VIP roept dan ook alle vrijwilligers of mantelzorgens tussen de 12 en 27 jaar uit de gemeente Zuidplas om zich op te geven voor de gratis muntjes die gebruikt kunnen worden tijdens het festival. Aanmelden kan via de website www.ikgeefmijop.nl Wil je eerst meer weten? Bel dan naar 06-39882659. Het VIP en het steunpunt mantelzorg hoopt zoveel mogelijk mensen blij te mogen maken.


Volg het laatste nieuws

2,239FansLike
322VolgersVolg
480VolgersVolg