8.5 C
New York
vrijdag 26 april 2024

Groeneweg woest over ‘competitievervalsing’ VELO

De voetbalvereniging Groeneweg uit Zevenhuizen is woest over de beslissing van de Wateringse voetbalvereniging VELO om zich op het allerlaatste moment terug te trekken uit de nacompetitie. VELO gaat vanaf volgend seizoen op de zondag spelen en heeft dus geen belang meer bij het spelen van die nacompetie.

Op de Facebookpagina spreekt Groeneweg over competitievervalsing. Het hele seizoen speelde VELO en Groeneweg om de laatste plaats. Door wangedrag werd BMT uit de competitie gehaald en was er geen sprake meer van directe degradatie. Groeneweg is boos over het besluit van de KNVB dat de tegenstander nu een zogenaamde bye krijgt in plaats van Groeneweg tegemoet te komen.

Gisteren maakte het bestuur van VELO het wereldkundig en Groeneweg heeft direct de KNVB aangeschreven. Die heeft echter niks gedaan en nu mag Hilligersberg naar de volgende ronde van de nacompetitie in plaats dat Groeneweg niet meer in actie hoeft te komen en de nacompetitie gaat over de achtergelaten plaats van VELO gaat. Groeneweg moet het tegen Teylingen opnemen.

Advertentie