8.5 C
New York
donderdag 30 juni 2022

Thema bijeenkomsten over arbeid en gezondheid door platform Gehandicapten en Chronisch Zieken Zuidplas

Het Platform Gehandicapten en Chronische Zieken (PGCZ) in Zuidplas gaat in november en december vier thema bijeenkomsten houden over arbeid en gezondheid. Deze bijeenkomsten zijn elke keer in een ander dorp.

Tijdens deze bijeenkomsten zal na de inloop met koffie en thee, het platform zich presenteren na de nieuwe start zij als organisatie dit jaar hebben doorgemaakt. Hierna zal er een lezing worden gegeven door Annemiek de Crom. Ze heeft als motto ” ik geloof erin dat leven en werken met een chronische aandoening geen worsteling hoeft te zijn. Dat je nog steeds de dingen kunt doen die je graag wilt alleen vaak op een andere manier dan je gewend bent“. De Crom heeft een eigen communicatie bureau.

Na de lezing volgt een pauze en hierna is er ruimte voor een interactieve discussie. Bij elke bijeenkomst is ook een informatiemarkt aanwezig. De toegang is gratis en op de onderstaande flyer kunt u lezen waar welke bijeenkomst is. Het platform vraagt u wel om zich aan te melden op de website van het PGCZ : https://pgczuidplas.nl/

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Advertentie