BannerGrondVoorEenHond

8.5 C
New York
zaterdag 15 augustus 2020

BannerGrondVoorEenHond

Bestuurswisseling Veilig Verkeer Nederland afdeling Zuidplas

Per 1 november 2019 heeft binnen Veilig Verkeer Nederland afdeling Zuidplas een bestuurswisseling plaatsgevonden. Vanwege het afscheid van een van de bestuursleden hebben enkele vrijwilligers een andere functie in het bestuur aangenomen.

Penningmeester Jacco de Jong (Zevenhuizen) gaf eerder dit jaar aan zijn inzet in die functie te willen beëindigen. Voorzitter Jos van Dijk (Nieuwerkerk, links op de foto), bij een andere organisatie reeds actief als penningmeester, gaf aan dat hij ook penningmeester bij VVN Zuidplas wil zijn. Omdat dit niet te combineren is met het voorzitterschap heeft Van Dijk deze functie beschikbaar gesteld. Op uitnodiging van het bestuur heeft Louis de Haan (Nieuwerkerk) inmiddels het voorzitterschap overgenomen.

Louis de Haan, die tot zijn recente pensionering werkzaam was in het onderwijs, is volgens het bestuur bijzonder welkom als opvolger van Van Dijk. Zijn netwerk bij de scholen – een belangrijke doelgroep voor VVN – is omvangrijk en ook zijn ervaring in het omgaan met diverse (overheids)instanties komt goed van pas bij het optreden als voorzitter van VVN Zuidplas.

Veilig Verkeer Nederland afdeling Zuidplas is opgericht in oktober 2007, is een onafhankelijk adviesorgaan en voorziet wegbeheerders gevraagd en ongevraagd van adviezen om de verkeersveiligheid te vergroten. Samen met partners als politieteam Waddinxveen-Zuidplas en gemeentelijke handhavers houden de vrijwilligers van VVN Zuidplas jaarlijks meerdere controles om de verkeersveiligheid onder de aandacht te brengen bij verkeersdeelnemers. VVN Zuidplas geeft jaarlijks diverse cursussen voor geïnteresseerden en organiseert sinds 2007 het praktisch verkeersexamen in de dorpen van Zuidplas. Meedoen als vrijwilliger? Stuur een e-mail naar info@vvn-zuidplas.nl.

Volg het laatste nieuws

2,293FansLike
322VolgersVolg
510VolgersVolg