BannerGrondVoorEenHond

8.5 C
New York
donderdag 13 augustus 2020

BannerGrondVoorEenHond

Stichting Zuidplas Helpt zamelt kerstpakketten in

Dit jaar organiseert de Stichting Zuidplas Helpt voor de 16e keer een Kerstpakkettenactie. Ze vragen inwoners om op een of andere manier zijn of haar kerstpakket (deels) ter beschikking te stellen.

De Stichting Zuidplas Helpt vraagt ook nu aan plaatsgenoten om hun kerstpakket aan deze gezinnen en andere inwoners – die niet aan de norm voor een voedselpakket voldoen, maar een steuntje in de rug maar al te goed kunnen gebruiken – ter beschikking te stellen. Op die manier hebben ook zij een lichtpuntje met de Kerst.

De stichting staat garant voor een zo zorgvuldig mogelijke screening van de daarvoor in aanmerking komende inwoners van Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Oud Verlaat en Zevenhuizen.

Hoe gaat de actie in zijn werk?

Op zaterdag 14 december 2019 van 10.00 tot 16.00 uur staat de Stichting Zuidplas Helpt met een kraam in winkelcentrum De Reigerhof te Nieuwerkerk aan den IJssel Mensen kunnen hier hun kerstpakket  afgeven.

Vanzelfsprekend kan men ook zelf een mooi pakket samenstellen en ook losse verpakte levensmiddelen, cosmetica, kleine presentjes voor de kinderen, kaarsen enz. zijn welkom. Wij doen daarna ons uiterste best om de pakketten zo goed als mogelijk af te stemmen op de samenstelling van ieder gezin. Let op: de uiterste verkoop- of consumptiedatum, die, afhankelijk van het product, in of na de Kerstperiode moet vallen?

Waar kunt u uw pakket nog meer inleveren de komende dagen: 
donderdag 12 tot en met maandag 23 december

Volg het laatste nieuws

2,292FansLike
322VolgersVolg
509VolgersVolg