8.5 C
New York
zaterdag 11 juli 2020

Koningsdag en Bevrijdingsdag Zevenhuizen uitgesteld

Op 27 april geen kleedjes, kramen en gezellige muziek in de straten in Zevenhuizen. Op 5 mei geen viering van Bevrijdingsdag in Zevenhuizen. Met pijn in het hart heeft Stichting Oranje Zevenhuizen besloten om deze evenementen uit te stellen in verband met alle onzekerheden die met het Coronavirus gepaard gaan.

De organisatie was volop bezig met de voorbereidingen voor de twee evenementen, veel sponsoren zegde hun steun al toe en veel verenigingen waren al bezig om vrijwilligers te werven voor de barbezetting. Hoewel de huidige maatregelen tot 6 april van kracht zijn, acht de organisatie het niet verantwoord om de festiviteiten door te laten gaan. De evenementen brengen veel mensen op de been en de risico’s zijn daardoor te groot. Koningsdag en Bevrijdingsdag vieren we samen en samenkomen is iets dat in deze tijd niet verstandig is. “Gezondheid is nu het allerbelangrijkste, een feestje vieren kan later ook nog wel” is de opvatting van de organisatie.

Uitstel is geen afstel

Een nieuwe datum is er nog niet, omdat er nog veel onzekerheid is. Maar uitstel betekent in dit geval geen afstel! Als het weer verantwoord is om met grote groepen samen te komen, wil de organisatie er met heel Zevenhuizen een knalfeest van maken. Houd de website www.oranjezevenhuizen.nl in de gaten voor meer informatie.

Stichting Oranje Zevenhuizen

Stichting Oranje Zevenhuizen is organisator van de jaarlijkse lampionnenoptocht ter gelegenheid van de verjaardag van Prinses Beatrix, de jaarlijkse Koningsdagviering en eens in de vijf jaar de viering van Bevrijdingsdag. Meer informatie over Stichting Oranje Zevenhuizen en de activiteiten is te vinden op: www.oranjezevenhuizen.nl.

Volg het laatste nieuws

2,272FansLike
322VolgersVolg
500VolgersVolg