8.5 C
New York
zaterdag 26 september 2020

Weer reddingsoperatie opgestart voor vermist kind Zevenhuizerplas

Op woensdag 12 augustus is rond 12:45 uur een reddingsoperatie gestart vanwege de vermissing van een kind bij de Zevenhuizerplas. Het meisje werd vrij snel in goede gezondheid aangetroffen.

De moeder van het meisje kon haar dochter niet vinden, waarop alarm werd geslagen. De hulpdiensten maakten er direct ‘groot waterongeval’ van, waardoor diverse brandweereenheden, ambulances en een traumahelikopter ingezet werden. Badgasten maakten direct een menselijke ketting om zo in de plas naar het meisje te zoeken.

Het meisje werd gelukkig spelend in het water aangetroffen, nog voordat de hulpdiensten in actie kwamen.

Maandag 10 augustus waren 2 reddingsoperaties: ‘s-middags werd een zevenjarig kind uit het water gehaald, dat de volgende dag in het ziekenhuis overleed, ‘s-avonds verdronk een 25-jarige man in de plas. Op de plaats van deze verdrinkingen is een herdenkplaats ingericht.

Na deze verdrinkingen zijn extra waarschuwingsborden in het water geplaatst.


Volg het laatste nieuws

2,318FansLike
322VolgersVolg
533VolgersVolg