8.5 C
New York
zondag 18 april 2021

Auto uit de bocht gevlogen op A20 bij afrit Nieuwerkerk, bestuurder gewond

Op de A20 richting Gouda is op woensdag 26 augustus bij afrit Nieuwerkerk aan den IJssel een bestelbusje uit de bocht gevlogen en tegen een boom in de bosschages beland. De bestuurder raakte bekneld.

Veel hulpdiensten werden naar de afrit van de A20 bij Nieuwerkerk gedirigeerd. Brandweerpersoneel heeft de bestuurder uit zijn voertuig bevrijd, waarop de ambulancemedewerkers de zorg voor de man, die bij bewustzijn was, hebben overgenomen. Vanwege de ernst van de melding was ook het mobiel medisch team (MMT) opgeroepen.

De afrit is afgesloten geweest, evenals de rechter rijstrook richting Gouda. Bestuurders die in Nieuwerkerk moesten zijn moesten doorrijden naar afrit Moordrecht en daar keren. De staart van de file stond bij het Terbregseplein. Vanaf daar was de reistijd tot Nieuwerkerk ongeveer 34 minuten.

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg