8.5 C
New York
zaterdag 24 juli 2021

Leerlingen Rehobothschool Nieuwerkerk slimmer het verkeer in door Streetwise (video)

Dinsdag 17 november was op de Rehobothschool in Nieuwerkerk geen gewone lesdag. De leerlingen kregen namelijk verkeersles door medewerkers van ANWB Streetwise. Voor alle groepen heeft het project een programma, afgestemd op de leeftijd, zodat iedereen er zoveel mogelijk van kon opsteken.

Een deel van het lesmateriaal was theoretisch en werd in de klas gegeven. Dit ging met duidelijke foto’s van bepaalde situaties en uitleg erbij natuurlijk. Voor de allerkleinsten was een handspeelpop aanwezig, die de kinderen uitlegde hoe ze moesten oversteken. Na de theorie kregen de kinderen buiten opdrachten, waarmee ze veilig(er) en behendig(er) in het verkeer kunnen bewegen.

Dit project werd betaald door de lokale afdeling van de Rotary en werd mede mogelijk gemaakt door de inzet van gemeente Zuidplas.

Advertentiehttps://www.stzo.nl/

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
672VolgersVolg