8.5 C
New York
zaterdag 6 maart 2021

Moordrecht wederom in het donker door stroomstoring

Op dinsdagavond 29 december viel de stroom om 21.49 uur wederom uit. Hierdoor kwamen er 3176 klanten zonder stroom te zitten. Naast Moordrecht waren er ook 25 aansluitingen in Nieuwerkerk aan den IJssel uitgevallen.

Na ruim een uur was de stroomstoring weer voorbij, netwerkbeheerder Stedin maakte om 23:03 bekend dat er weer stroom was. Volgens Stedin was de stroomstoring veroorzaakt door een defecte kabel.

De kabelstoringen zijn vaker oorzaak van stroomuitval in het IJsseldorp. Afgelopen donderdag was er een stroomstoring door een defecte kabel, net als  in juli 2019 en mei 2020. Op straat was er nog iets van verlichting door de bijna volle maan.

Advertentie

Volg het laatste nieuws

2,319FansLike
322VolgersVolg
554VolgersVolg